Keskin Haberleri

keskin haberleri ve güncel keskin gelişmeleri, keskin ile ilgili tüm video, keskin fotoğrafları ve keskin haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Haydardede Köyü Muhtarlığına, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan kamelyalar yerleştirildi.

Gündem

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ile ilçenin eksikleri konusunda istişarelerde bulundu.

Gündem

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğa Koruma ve Hayvan Sağlığı Daire Başkanı Celal Özseyler'i makamında ziyaret etti.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde yaşayan emekli polis memuru Alaattin Ölmez'in cenaze töreni gerçekleştirildi.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde faaliyet gösteren Keskin Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu, öğrencilerine yönelik Bahşılı ilçesindeki Millet Bahçesi'nde dinlenme ve gezi amaçlı...

Çevre

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde su sorunu tarih oluyor. Uzun uğraşlar sonucunda sondaj sonucunda bulunan yeni su, ilçe deposuna bağlandı.

Çevre

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde içme suyu şebekesi ana hattında meydana gelen arıza, Belediye su arıza ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda giderildi.

Çevre

Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Atatürk Bulvarı'nda yapılan doğalgaz çalışması sırasında zarar gören asfalt yolun onarım çalışmalarına başlandı.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Belediyesi, işçi personeline daha rahat çalışabilmeleri için mevsimine uygun özel iş elbiseleri yaptırdı.

Kırıkkale

Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Haydardede Köyü'nden Baki Korkut’un eşi Yeseren Korkut vefat etti.

Çevre

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, kilit parke taşı çalışmaları için önemli bir adım atıldı.

Çevre

Keskin'de , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibesi kapsamında alınacak olan vidanjör ve sıkıştırmalı çöp kamyonu üst yapı ekipmanları için firmalarla...

Çevre

Keskin Belediyesi, ilçede bulunan bozuk yolların kilit taşlarını sökerek tamir ve tadilat işlemine başladı.

Çevre

Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Kevenli Köyü'nde tarım arazilerinde yangın çıktı.

Kırıkkale

Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Haydardede Köyü sakinlerinden Nezaket Alkaç, yaşamını yitirdi.

Keskin

Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Haydardede köyünden Hacı Baki Üstün vefat etmiştir.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Cebrailli Köyü sakinlerinden Dursun Göçmen vefat etti.

Çevre

Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Takazlı ve Hacıobası köyleri, kışın çamurdan, yazın ise toz ve toprağından kurtulacak

Keskin

Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Belediye Başkanlığı tarafından ilçede bulunan vatandaşların evlerine kadarki giderek Kurban Bayramı arefesinde büyük çöp poşetleri dağıtıldı.

Keskin

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde hummalı hazırlıklar devam ediyor.

Sağlık

Keskin Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) personeli, Çalışköyü İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile halk eğitim kursiyerlerine yönelik kapsamlı bir sağlık eğitimi...

Keskin

Ankara Keskinliler Derneği , Kırıkkale Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gündem

Kırıkkale'ye bağlı Keskin ilçesi Kurşunkaya Köyü Muhtarı Tayyip Olgun, köy halkını su kullanımında dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Keskin

Keskin Belediyesi, ilçede bulunan mezarlıkların, parkların ve mezbahanın temizliğini başarıyla tamamladıktan sonra çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keskin

Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Cabatobası Köyü muhtarı Sezai Çetin, göreve geldiği günden bu yana köyde adeta bir hizmet seferberliği başlattı.

Kültür Sanat

Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Haydar Sultan Köyü'nün 500 metre kadar uzağında, Böyrek Dağları’nın eteklerinde yer alan Haydar Sultan Türbesi, bölgenin...

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bulunan mezbahane, bakım, onarım ve tadilat işlemlerinin tamamlanmasıyla yenilendi.

Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Hayderdede Köyü’nde vatandaşlar kurulan rüzgar türbinlerine tepki eylemi yaptı.

Kırıkkale

Keskin'de dün saat 14.30 sıralarında evinin bahçesinde oturan 90 yaşındaki bir vatandaş, nerden geldiği belli olmayan bir yorgun mermiyle yaralandı.

Spor

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında, Keskin İlçesi Spor Salonu'nda heyecan dolu bir gün yaşandı.