Cumhurbaşkanlığı tarafından 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla, Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Keskin İlçe Müftülüğü ile Keskin Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) iş birliğinde “İslam’da Kadının Değeri” konulu sohbet programı gerçekleştirildi.

Programa konuşmacı olarak Kırıkkale İl Müftü Yardımcısı Aybala Tuğba Uzuner katıldı. Yoğun katılımın gözlendiği programda, aile yapısının güçlendirilmesi ve kadının toplumdaki yeri ele alındı.

597268450 1321355890026579 7109550650231384396 N

Kırıkkale’de Bugün Vefat Edenler (29 Ocak)
Kırıkkale’de Bugün Vefat Edenler (29 Ocak)
İçeriği Görüntüle

Programın sonunda Keskin İlçe Müftüsü Erol Kılıç, katkılarından dolayı İl Müftü Yardımcısı Aybala Tuğba Uzuner’e ve organizasyona destek veren Keskin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuğrul Öztürk’e teşekkür etti. Kılıç, Aile Yılı kapsamında Keskin ilçesinde benzer etkinliklerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: Keskin Müftülüğü