Ahmet Önal Haberleri

Ahmet Önal haberleri ve güncel Ahmet Önal gelişmeleri, Ahmet Önal ile ilgili tüm video, Ahmet Önal fotoğrafları ve Ahmet Önal haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale Kimeski Mahallesi Muhtarı Hatice Altun'un düzenlediği aşure etkinliği, mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, halkın hizmetine sunulan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek yapılan faaliyetlerle ilgili incelemelerde bulundu.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Zafer Caddesi'nde esnaflarla bir araya gelerek hayırlı işler diledi ve sorunlarını dinledi.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Düğün Salonu ve Kına Konağı, çeşitli etkinlikler için hizmete açıldı.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Belediyesi Basın Müdürlüğü personellerinden Baki Erdem'i ziyaret ederek, rahatsızlanan oğlu için geçmiş olsun dileklerini...

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Eray Yılmaz'ın vefat eden annesi Yurdagül Yılmaz'ın cenaze törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal katılım sağladı.

Gündem

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Millet Bahçesi’nde bulunan Kıraathane’yi düğün salonu ve kına konağı olarak evlenecek çiftlerin hizmetine sundu.

Gündem

Kırıkkale Belediyesi, şehirdeki vatandaşların mutlu günlerine ev sahipliği yapacak olan yeni Düğün Salonu ve Kına Konağı'nı hizmete açtı.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehirdeki parkları ziyaret ederek eksiklikleri yerinde inceledi ve notlarını aldı.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ,Muharrem Ayı münasebetinden dolayı sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Kırıkkale

Kırıkkale Yeşil Vadi Su Birliği Arıtma Tesisi'nde bulunan 1600 mm çapındaki MV2 hattında 7 yılı aşkın süredir devam eden arıza,...

Gündem

Kırıkköy'de başlatılan yeni su hattı çalışmaları hızla devam ediyor.

Kırıkkale

Askon Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, Genç Askon Kırıkkale Şube Başkanı ve Teşkilat Başkanı ile birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet...

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, minik sporcularla bir araya geldi.

Çevre

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal düzenleme çalışmaları yapılan mezarlığı inceledi.

Çevre

Kırıkkale Belediyesi'nin geri dönüşüm konusundaki çabaları, şehirde önemli çevresel faydalar sağlıyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, bayram sonrası ilk mesai gününde belediye yemekhanesinde düzenlenen programda belediye personeli ile bayramlaştı.

Gündem

Hemşehrimiz ve iş insanı Sadettin Saran’ı ziyaret eden Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale için planlanan projeler hakkında önemli değerlendirmelerde...

Çevre

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın öncülüğünde, can ve mal güvenliğini tehdit eden, görsel kirlilik yaratan terk edilmiş metruk yapıların yıkımına...

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yuva Mahallesi TOKİ konutlarında vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Hürriyet Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Türk Metal Sendikası Mustafa Özbek İlkokulunu ziyaret etti.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi, şehrin çeşitli bölgelerinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı.

Gündem

Kırıkkale Belediyesi, Eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu( Bonus Hoca) 'nu YKS öğrencilerine yönelik konferans düzenliyor .

Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Belediyenin Gençlik Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi.

Gündem

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Şafak Başa ve İSKİ bürokratları ile bir...

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla sürekli bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor .

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu'nun Bahar Şenlikleri etkinliklerine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençlik kolları, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ı ziyaret etti.

Gündem

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs'ı gençliğe bayram olarak hediye ettiğini ifade etti.