CHP Kırıkkale'de Fener Alayı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ahmet Önal ,Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla Fener Alayı düzenlediler.FB_IMG_1698681107912

100.YILLIK ÇINAR

Partililerin büyük ilği gösterdiği Fener Alayı'nda bir konuşma yapan Onur Yüksel Bozdağ Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin Cumhuriyet olduğunu belirterek Yüzyıllık Çınar'ın ilelebet ayakta kalacağını ifade etti.

İLELEBET CUMHURİYET

Cumhuriyetle meselesi olanlara karşı Cumhuriyet'in çocukları ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin fertleri olarak her zaman mücadeleye devam edeceklerini belirtirken Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andı.

FB_IMG_1698681102971

MESAJ VERDİLER

Ellerinde Fenerlerle Cumhuriyet meydanında toplanan Cumhuriyet Halk partililer ve vatandaşlar çeşitli sloganlar atarak ve mesaj içeren dövizler taşıyarak Fener Alayı yürüyüşünü gerçekleştirdiler.

FENER ALAYI

Yürüyüş sonrası bir konuşma yapan İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kırıkkale İl Başkanlığı mızca düzenlenen "Fener Alayı Yürüyüşümüzü" mitinge dönüştüren tüm dostlarımıza ve Kırıkkale halkına sonsuz teşekkürler. Milletin bayramı milletle kutlanır.Çok yaşa Türkiye Cumhuriyeti."

Editör: Müjgan BARIŞ