Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde, Kaymakam İlhan Kayatürk kurum denetimleri kapsamında Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Karakol Komutanı tarafından karşılanan Kaymakam Kayatürk, bölükte yürütülen çalışmalar, personel durumu ve tesisin genel işleyişi hakkında bilgi aldı. Kurumun mevcut fiziki şartlarını da yerinde inceleyen Kaymakam Kayatürk, kamu güvenliğinin sağlanmasında önemli bir görev üstlenen jandarma personelinin çalışma ortamlarını değerlendirdi.

Yahşi İstifa Etti Kırıkkale FK Ortada Kaldı
Yahşi İstifa Etti Kırıkkale FK Ortada Kaldı
İçeriği Görüntüle

Personelle kısa bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Kayatürk, özveriyle görev yapan jandarma personeline teşekkür ederek, görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi. Kamu düzeni ve asayişin sağlanmasında jandarma teşkilatının her koşulda büyük bir fedakârlıkla görev yaptığını vurguladı.

Keskin Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, ilçe genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerin denetim ve destek amaçlı sürdürüldüğü, bu tür temasların hizmet kalitesinin artırılması açısından önemli olduğu ifade edildi.

Kaynak: Keskin Kaymakamlığı