Kırıkkale üniversitesi Haberleri

kırıkkale üniversitesi haberleri ve güncel kırıkkale üniversitesi gelişmeleri, kırıkkale üniversitesi ile ilgili tüm video, kırıkkale üniversitesi fotoğrafları ve kırıkkale üniversitesi haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Gönüllüleri Topluluğu, El Hijyeni Haftası münasebetiyle “Temiz Eller Gülen Yüzler” etkinliği düzenledi.

Eğitim

Kırıkkale Üniversitesi Düşünsel Hukuk Topluluğu tarafından Kırıkkale Üniversitesi Mavi Salon'da "Geleceğin Hukuku Zirvesi" konulu panel düzenlendi.

Eğitim

Kırıkkale Üniversitesi Tarih ve Kültür Topluluğu ile Resim Topluluğunun birlikte düzenlediği "Sosyalfest 2024 Projeleri Tanıtım" etkinliği Yahya Kemal Salonu’nda gerçekleşti.

Kırıkkale

Kırıkkale Üniversitesi’nde İsrail zulmünün karşısında durmak ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla ''Özgürlük Tufanı Kampüste" Programı düzenlendi.

Kırıkkale

Kırıkkale Üniversitesi Ev Sahipliğinde Yapılan II. Atçılık Akademik Çalıştayı Açılış Programı ile Başladı

Spor

KKU Spor Bilimleri Fakültesi ile Yahşihan MEM Arasında Yapılan Protokol Kapsamında Bayraktepe İlkokulu Öğrencileri Üniversitede Doyasıya Eğlenerek Spor Yaptı

Eğitim

Kırıkkale Üniversitesi'nde akredite edilen bölümlerin sayısı artmaya devam ediyor.

Eğitim

KKÜ'de “Geçmişimiz Geleceğimize Işık Tutuyor” isimli etkinlikler dizisinin ilki “Aksaçlılarımız Gençlerimizle Buluşuyor” etkinliği Mavi Salonda düzenlendi.

Eğitim

Kırıkkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 13. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi, Merkezi Dersliklerde yapılan açılış toplantısı ile başladı.

Dünya

Kırıkkale Üniversitesi, Oxford ve Bologna Üniversitesi ve dünyanın en eski üniversitesi Fas Karaviyyin Üniversitesi ile ikili iş birliği anlaşması imzaladı.

Kırıkkale

Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından ''Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Çocuk 100 Resim" sergisi düzenlendi.

Eğitim

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, TRT EBA kanalında ''Hedefe Doğru'' programına konuk oldu.

Spor

"Üniversite Gençliği Sağlıklı Yaşam Parkuru" etkinliğinin ilki Kırıkkale Üniversitesi Stadyumu’nda yapıldı.

Kırıkkale

KKÜ öğrencileri Habibe Beggi ve Batuhan Özben ile araştırma görevlisi Mustafa Yurdakul'un tasarladığı cihazla gaz salınımının önlenmesi amaçlanıyor

Eğitim

PİED, “ Kırıkkale Toplum Akademisi “ Projesi kapsamında KKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinde Proje Koordinatörü ve Proje Uzmanı Barış Gümüşbaş eğitim...

Gündem

KKÜ Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkınladık Günü adına konferans düzenlendi.

Kırıkkale

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın Anısı Kırıkkale Üniversitesi'nde Yaşayacak

Kırıkkale

KKÜ'de düzenlenen "Spor ve Resim Yapmanın Otizm Üzerinde Olumlu Etkileri" konulu panele İl Müdürü Hamza Güneş konuşmacı olarak katıldı.

Eğitim

60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Yazar Mustafa Çiftçi Kırıkkale Üniversitesi’ne konuk oldu.

Eğitim

KKÜ, istikrarlı başarısını TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 2.Dönem Çağrısı sonuçlarında bir kez daha...

Kırıkkale

Kırıkkale Üniversitesi’nde kampüsün minik misafirleri kuşlar için 'Kuşlar için Yuva' Etkinliği düzenlendi.

Eğitim

KKÜ Veteriner Fakültesi Köpek Eğitimi Topluluğu tarafından"Gösteri Köpekleri ve Köpek Seçimi" konulu konferans düzenlendi.

Eğitim

14 Mart Tıp Bayramı, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından beyaz önlük giyme ve yemin töreni ile kutlandı.

Gündem

Kırıkkale MYO ve Keskin MYO tarafından “İstiklâl'e Giden Yolda Akif’i Anlamak ve Çanakkale Şehitleri” konulu etkinlik düzenlendi.

Eğitim

Kırıkkale Üniversitesi, dost ve kardeş ülke Cezayir’de bulunan Oran 2 Üniversitesi ile yeni bir iş birliğine adım attı.

Kültür Sanat

Prof. Dr. Fuat Sezgin "Arap-İslam Bilimler Tarihi" adlı 17 ciltlik eserin tanıtımı ve "100. Doğum Yılında Prof. Dr. Fuat Sezgin'e...

Spor

Kırıkkale Üniversitesi, sportif başarı grafiğini günden güne yukarılara taşımaya devam ediyor.

Spor

Uluslararası alanda önemli başarılara imza atan Kırıkkale Üniversitesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kırıkkale

Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü’nü Ziyaret Etti

Spor

Umman Muscat kentinde 23.Üniversiteler Kros Dünya Şampiyonasında 3000 M. Kros yarışında ilimizin Milli atlet sporcu KKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi...