PTT'nin 2002 yılında başlatmış olduğu 'Cumhuriyetin 100. yılına Mektuplar' projesi kapsamında o yıllarda Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi Ömer Faruk Dok'un Kırıkkale Üniversitesi Rektörüne hitaben yazmış olduğu mektup basın toplantısında okundu .

REKTÖR OKUDU

Ömer Faruk Dok isimli öğrenci mektubunda Kırıkkale Üniversitesi'nin o yıllarda onuncu kuruluş yılını kutladığını ancak mektubun eline geçtiği zaman Rektörün 31. yılı kutlayacağını ifade ederek daha gelişmiş ve daha bol yeşil alanlara sahip bir Kırıkkale Üniversitesi istegine mektubunda yer vermiş.

DAVET EDECEĞİZ

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan üniversite faaliyetlerinin anlattığı basın toplantısının yıl dönümünde kendisine gelen mektubu basın huzurunda okudu. Ömer Faruk Tok isimli öğrenciye ulaşarak , davet edeceklerini ifade etti.Rektör mektubun içerisinde Kırıkkale Üniversitesi daha geniş tanıtım amaçlı olarak yerine üniversitenin adının Kızılırmak Üniversitesi veya Orta Anadolu Üniversitesini olması konusunda da mektup sahibinin önerileri olduğunu dile getirdi

Editör: Müjgan BARIŞ