Balışeyh Haberleri

Balışeyh haberleri ve güncel Balışeyh gelişmeleri, Balışeyh ile ilgili tüm video, Balışeyh fotoğrafları ve Balışeyh haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Balışeyh Belediyesi, çalışanların motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen "Ayın Personeli" uygulaması kapsamında, bu ayın personeli seçilen Harun Akyüz'e hediyesi takdim edildi.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi, Belediye Başkanı Hilmi Şen'in öncülüğünde her geçen gün yeni projelerle gelişmeye devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, belediye envanterine yeni araçlar eklenmeye devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, ekmek fırınları ve ekmek satış noktalarının denetimi zabıta personeli tarafından titizlikle gerçekleştirildi.

Gündem

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Gündem

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Turhanlı kök enerji nakil hattı yapımına başlandı. Bu önemli proje sayesinde Balışeyh'e iki ana koldan enerji verilecek.

Çevre

Balışeyh Belediyesi, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi için yarın (11 Temmuz) kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Çevre

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, vatandaşların konforu ve güvenliği için yeni bir yolcu bekleme salonunun hizmete açıldığını duyurdu.

Gündem

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, Hicrî Yılbaşı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, selin yol açtığı tahribatın onarım çalışmaları hız kesmeden devam ederken, belediye iş planı da aksatılmadan yürütülüyor.

Çevre

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, ilçe genelindeki parklarda vatandaşların açık havada ücretsiz suya erişimini sağlamak amacıyla önemli...

Çevre

TOKİ parkındaki çalışmaların sonuna yaklaşılırken, Balışeyh'in vitrini olacak Meydan Park'ta çalışmalar hızlandırıldı.

Balışeyh

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Balışeyh Belediyesi göreve geldikleri üç aylık süreçte yoğun bir tempo ile çalışarak vatandaşlara kısa vadede ivedi çözümler...

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin dört bir yanında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Balışeyh

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Balışeyh Belediyesi, ilçeye hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına vefa göstermek amacıyla özel bir köşe hazırladı.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde yeşil alan ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Belediye Başkanı Hilmi Şen, devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Balışeyh

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, ilçe sakinlerinden Orhan Dilmaç'ın oğlu Bilal ve Sema'nın nikah akdi gerçekleştirildi.

Balışeyh

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, görevde geçirdikleri ilk iki ayı değerlendiren bir video ile hemşehrilerine seslendi.

Balışeyh

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas , Balışeyh Belediyesi Başkanı Hilmi Şen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçeyi solar enerji ile tanıştırdı. Yeni kurulan güneş enerji sistemi sayesinde ilçenin bütçesi aylık ortalama...

Balışeyh

Kırıkkale Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek hoş sohbetlerde bulundu.

Balışeyh

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, belediye çalışmalarında izlenen iş planı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Balışeyh

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, Kaymakam Ali Kaan Tunçer ile birlikte TOKİ Parkı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Balışeyh

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen her alanda varlığını hissettiriyor .Belediye Başkanlığı Binası aydınlatılarak kurumsal bir ciddiyet sunuldu.

Gündem

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yeni bir sondajın daha faaliyete geçirilerek üçüncü sondajın şebekeye bağlandığı müjdesini verdi.

Gündem

Balışeyh Belediyesi, çalışanların motivasyonunu arttırmak ve üstün performanslarını ödüllendirmek amacıyla "Ayın Elemanı" uygulamasını hayata geçirdi.

Çevre

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, kilit parke ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündem

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçeye hizmet yolunda önemli bir adım daha attıklarını duyurdu.

Gündem

Kaymakam Ramazan Çelebi ve Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen'in katılmış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Balışeyh'te büyük...