Cemal Ergeç Kırıkkale’de Göreve Başladı
Cemal Ergeç Kırıkkale’de Göreve Başladı
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale Yeşilay Şubesi Kadın Komisyonu tarafından yürütülen psikolojik atölye serisinin dokuzuncusu “İletişim Becerileri” temasıyla gerçekleştirilecek. Atölye, Psikolog İlayda Sakmaz’ın yönetiminde katılımcılarla buluşacak.

Kadınlara yönelik farkındalık çalışmaları kapsamında düzenlenen etkinlikte, sağlıklı iletişim kurma yöntemleri, empati, aktif dinleme ve beden dili gibi konular ele alınacak. Katılımcıların günlük yaşamda karşılaştıkları iletişim sorunlarına yönelik çözüm yolları da uygulamalı olarak değerlendirilecek.

Atölyeye katılmak isteyenlerin, Kırıkkale Yeşilay Şubesi’nin profilinde yer alan bağlantı aracılığıyla ilgili gruba dahil olmaları ve ad soyad bilgilerini belirtmeleri gerekiyor.

Kırıkkale Yeşilay Şubesi, psikolojik atölye serileriyle toplumda bireysel gelişimi ve ruh sağlığını desteklemeyi amaçladıklarını belirterek, tüm kadınları atölyeye davet etti.

Kaynak: Yeşilay Kırıkkale Şubesi