Kırıkkale’nin Hacılar beldesinde belediye hizmetlerini güçlendirmek amacıyla yeni bir yol süpürme aracı envantere katıldı. Hacılar Belediyesi tarafından beldeye kazandırılan araç, temizlik çalışmalarında kullanılmak üzere kısa süre içinde hizmete alınacak.

Belediye Başkanı Osman Erdoğan, yeni aracın beldeye kazandırılmasında sağlanan destekler dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’a ve AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya teşekkür etti. Başkan Erdoğan, "Hacılarımız artık daha temiz, daha düzenli ve daha modern bir görünüme kavuşacak. Yeni yol süpürme aracımızla cadde ve sokaklarımızın temizliği çok daha etkin ve hızlı bir şekilde yapılacak. Halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Hacılar Belediyesi yetkilileri de, yeni araçla birlikte temizlik hizmetlerinde hem zaman hem de iş gücü açısından önemli tasarruf sağlanacağını belirtti. Belde halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen belediye, hizmetlerin kesintisiz devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi