Hacılar Haberleri

hacılar haberleri ve güncel hacılar gelişmeleri, hacılar ile ilgili tüm video, hacılar fotoğrafları ve hacılar haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Hacılar Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Osman Erdoğan ile bir araya geldi.

Kırıkkale

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Hacılar Belde Belediye Başkanı olarak seçilen Osman Erdoğan'a iade-i ziyarette bulundu.

Çevre

Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan, Mehmet Tekeli Düğün Parkı'nın temizlenip bakımlarının yapılmasının ardından yeniden halkın hizmetine açıldığını duyurdu.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Şube Başkan Yardımcılarından Murat Açar ile Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan'ı ziyarette bulundular.

Kırıkkale Gönüllüler Birliği Başkanı Resul Akdağ, Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan2ı ziyarette bulundu.

Gündem

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan Hacılar'da oyunu kullandı.

Siyaset

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yeniden aday olmak için...

Spor

Şaban Ulukul'un belgesini takdim ettiği programda Hacılar Belediyesi olarak hemşehrilerine aş ve iş kapısı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Siyaset

Hacılar Kasabasının tanınmış simalarından Bünyamin Durmaz Cumhuriyet Halk Partisi'nden Hacılar Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

Siyaset

Mustafa Çetin yerel seçimlerde Hacılar Belediye Başkanı adayı olmak için Ak Parti’den aday adayı oldu. Çetin, Hacılardan kalabalık bir grup

Gündem

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, kasaba sakinlerini eğlenirken öğrenmeye ve kültürlerini yaşatmaya davet ediyor.

Gündem

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Hacılar Kasabasında ikamet eden ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz İngilizce kursu...

Siyaset

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu farklı bir etkinlik yaparak...

Gündem

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu bürokratlar ve sivil toplum örgütlerini ziyarete başladı.