Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP Kırıkkale İl Başkanlığı , Merkez İlçe ve Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.
İl ve Merkez İlçe de gerçekleştirilen atamaların ardından yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet meydanında bir araya gelen MHP'liler İl başkanlığına kadar toplu yürüyüş yaparak birliktelik mesajı verdiler .Öztürk, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleriyle göreve gelen İl Başkanımız Sayın


Mekki Varol ve Merkez İlçe Başkanımız Sayın Melike Boran İsmailoğulları ile teşkilat mensuplarımızı ziyaret ettik. Ülküdaşlarımızın yoğun katılımı, büyük bir heyecan ve dava şuuru içerisinde gerçekleştirdiğimiz bu buluşma, birliğimizi pekiştirmiştir” dedi.







