9464Dc32 Cf60 4C7B 8F5D Baaed0Cc4C20

AK Parti’li Belediye Başkanı Mehmet Saygılı döneminde su bile verilmeyen İslami Değerler Külliyesi’ne CHP’li Başkan Ahmet Önal’ın ‘‘Bir inanç ve Turizm beldesi’’ gözüyle bakarak sahiplenmesi Karacalı Köyü halkında İslami Değerler Külliyesi Yönetimi ve ziyaretçiler tarafından büyük takdir topladı. Başkan Ahmet Önal ,Külliye ve Karacalı Köyü’ne  Kırıkkale Belediyesi otobüs seferleri de koyarak büyük bir memnuniyet oluşturmuştu. Başkan Ahmet Önal gönülleri fethetmeye devam diyor.

A6052838 5Cc5 4Cbb 9271 F5F44263B04B

2015 yılında temeli atılan Türkiye’de bir ilki bünyesinde barındıran İslami Değerler Külliyesi Kırıkkale’nin manevi yüzü olarak hizmet veriyor. Kırıkkale’nin tanıtımına çok büyük destek veren İslami Değerler Külliyesi Ramazan ayı içinde ve Ramazan bayramında en çok ziyaret edilen yer oldu. Kırıkkale’ye gelen gurbetçilerin ilk durağı Peygamber Efendimizin mukaddes emanetlerinin bulunduğu Siyeri Nebi Müzesi oldu.

F00E8535 493A 4Be8 9D07 61E889168Cd7

İslami Değerler Külliyesi ilk kez Kırıkkale Belediyesi tarafından çevre temizliği yapıldı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve ekibine teşekkür eden  ziyaretçiler “ Külliye, Kırıkkale’nin Türkiye’ye açılan manevi yüzü oldu. Hatta Avrupadan gelenlerin dahi uğradığı yer. Kırıkkale’ye gelen misafirlerimizi götürüp geze bilecekleri bir yerimiz oldu. Yapanlara emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ayrıca Belediye başkanımıza koymuş olduğu otobüs seferleri ve temizlik görevlendirmeleri için çok müteşekkiriz. Bura Kırıkkale’nin Türkiye’ye açılan yüzü. Bu yüzü ağırtanlara sonsun teşekkürler. Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi ile ziyaretçi akınına uğruyor. Temizlik çok önemlidir” dediler

Kaynak: Haber Merkezi