HACCA ve UMREYE GİDECEKLERE ÇAĞRI 

Bu yıl Kırıkkale’den Hacca ve Umre’ye gidecek olan Hacı adayları ve Umrecilere İslami Değerler Külliyesinden büyük hizmet. 
10 Yıl Cidde Ataşeliği yapan Bahattin Akyön tarafından 3 Mayıs 2024 Cuma günü Hac ve Umre için mekansal bilgiler kolaylıklar Cidde, Mekke ve Medine için özel bilgiler içeren seminer verilecek. 

Akyön “Ömürlerinde bir defa yaşayacakları hac ibadetinde Peygamber Efendimizin Haccı ile bugün yapılan hac aynı mekandadır. Bu yüzden hacca giden bay ve bayanları tarafımdan verilecek bu seminer ve toplantıya davet ediyorum. Haccı bilinçli yapın.
Belki Peygamber Efendimizin yürüdüğü yerde yürüyeceksiniz. Belki Cebrail as geldiği yerde konaklayacaksınız. Belki İbrahim as, oğlu İsmail as. Kurban ettiği yerde oturacaksınız. Belki Adem as ile Havva as buluştuğu yerde uyuyacaksınız. Gelin her yeri tek tek öğretelim. Nereye gittiğinizi nerde olduğunuzu bilin. Allah Resul’ünün Hac yaptığı yerleri bilerek yaşayarak yapın. ilk kez böyle bir Hac Semineri Maketler eşliğinde anlayacaktır. Bunu kaçırmayın siz tatile değil, İslamın beş temel esası olan İbrahim Vadisindeki Kabeye, Arafat vadisindeki rahmete, Müzdelife alanındaki affa, Akabe’deki biata, haremdeki bire yüz bine gidiyorsunuz. Gelin ücretsiz dinleyin öğrenin. Gittiğiniz yeri bilin. 
Kırıkkale Belediyesinin düzenli otobüs servisleri ile külliyemize gelin öğrenin. Gittiğinizde bize dua edeceksiniz”dedi.
Tüm Hacı adayları Cuma günü Karacalı Köyü İslami Değerler Külliyesinde bu büyük ilmi ve uygulamalı semineri kaçırmamalı.
Bu konunun uzmanı 10 yıl Mekke ve Medine’de yaşayacak Bahattin Akyön Kırıkkale’de bir ilki daha gerçekleştirecek.