Çelebi Haberleri

Çelebi haberleri ve güncel Çelebi gelişmeleri, Çelebi ile ilgili tüm video, Çelebi fotoğrafları ve Çelebi haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Cinayete kurban gittiği anlaşılan 47 yaşındaki bayan memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Asayiş

Yalçıner'in Cansız bedeni Kızılırmak'ta bulundu.İntiharbmı ? Cinayet mi ? Merak ediliyor.

Asayiş

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 10 gündür aranan kayıp kadınla ilgili olarak şüpheli sayısı artıyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesi Kaymakamı Metehan Toy, İğdebeli köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Eğitim

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyor.

Kırıkkale

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde, 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Emin Avundukluoğlu ve Türk Telekom İl Müdürü Yasin Güngör, ilçe ve belediye...

Gündem

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Ömür Fatih Karakullukçu'yu ziyaret etti.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, ilçenin karşılaştığı sorunlara kalıcı çözümler üretmek amacıyla yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma töreni ile kutlandı.

Kırıkkale

Kırıkkale Çelebi'de 4.581 m² tarla icradan satılıktır. Detayları haberimizde...

Kırıkkale

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yapımında sona gelinen Çelebi İlçesi Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesi Kaymakamı Metehan Toy, köy ziyaretleri kapsamında bu hafta Tilkili Köyü'ne giderek muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesine bağlı Halildede köyünde, Cuma Namazı sonrası düzenlenen aşure programına Çelebi Kaymakamı Metehan Toy da katıldı.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 4. Bölge Müdürü Savaş Bayındır'ı ziyaret etti.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, Kaymakam Metehan Toy başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesi Kaymakamı Metehan Toy, ilgili kurum amirleriyle birlikte ilçeye bağlı Karaağaç köyüne ziyarette bulundu.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, Kaymakam Mehmet Melih Dalan, Çelebi Tapu Müdürü ve personelini Başarı Belgesi ile onurlandırdı.

Çevre

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde Kınalı Keklik doğaya yerleştirme çalışması gerçekleştirildi.

Çelebi

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesi İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden Karakeçili İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Üsteğmen Oğuzhan Çıbıkçı, Çelebi İlçe Jandarma Komutanlığı...

Çevre

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, çiftçilerin ürünlerini kolaylıkla satabilmeleri için önemli bir adım atıldı.

Çelebi

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanı Oğuzhan Çıbıkçı ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri için bir veda yemeği düzenlendi.

Kırıkkale

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ile beraber altyapı'da kış hazırlıklarına başladı.

Gündem

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, beraberinde ilçe müdürü ve teknik personelleriyle birlikte, Çelebi ilçesinde

Gündem

Kırıkkale'nin 'ın manevi erenlerinden Çelebi ilçesindeki Halil Dede Türbesi ziyaretçilerin akınına uğruyor