Bahşılı Haberleri

bahşılı haberleri ve güncel bahşılı gelişmeleri, bahşılı ile ilgili tüm video, bahşılı fotoğrafları ve bahşılı haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, alt yapı kanalizasyon sistemi ciddi sorunlar yaşıyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, belediye hizmet binası arkasındaki park yerinde park halinde bulunan bir otomobil yandı.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, kalabalığın yoğun olduğu yerlerden biri olan Atatürk Bulvarı'nda yorgun mermi vakası yaşandı.

Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler anıldı.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde sıcakların artmasıyla birlikte çocuklar serinlemek için 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndaki kafe önündeki fıskiyelere akın etti.

Çevre

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesine bağlı Küreboğazı köyünde, yoğun yağışlar sonucu meydana gelen sel, merkez ulaşım yolu ve Hodar Deresi yolunda hasara...

Gündem

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde düzenlenen Kültür ve Medeniyet kampları devam ediyor.

Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinin girişindeki kavşak, yaşattığı problemler nedeniyle vatandaşların gündeminde.

Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde yer alan Topal Dede Türbesi, bilinçsiz ziyaretçiler nedeniyle zarar görüyor.

Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde yürütülen 5. Etap TOKİ projesi, %95 seviyesine ulaşarak sona yaklaştı.

Gündem

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde yer alan Yeṣilvadi piknik alanı, kapalı olmasına rağmen hala varlığını sürdüren levha nedeniyle gündemde.

Çevre

Kırıkkale'nin güzide piknik alanlarından biri olan Bahşılı Akşelale Aile Çay Bahçesi, harika ortamı ve manzaraları ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinin girişindeki kavşak , yaşattığı problemler nedeniyle vatandaşın gündeminde. Detayları haberimizde...

Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesine girebilmek için sürücüler uzun süre sıra beklemek zorunda kalıyor.

Çevre

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesine bağlı Küreboğazı köyünün arazi yolları, köy muhtarı Satılmış Ercan’ın talebi üzerine İl Özel İdare ekiplerinin müdahalesiyle açıldı.

Bahşılı

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde gün geçmiyor ki yeni bir sektör faaliyete geçmesin.

Çevre

Bahşılı İlçe Tarım Müdürlüğü'nün biçerdöver kontrol ekibi, hafta boyunca 4 gün süren ve toplamda 25 saat 19 dakikayı bulan yoğun...

Bahşılı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, kullanma suyu kalitesinin düşük olması ve fiyat artışları, vatandaşlar arasında büyük tepkiye yol açtı.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde yer alan Karaahmetli Baraj Gölü, son zamanlarda piknikçilerin uğrak noktası haline geldi.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli köyünde buğday hasadı sırasında çıkan yangın, ortalama 70 hektarlık buğday tarlasını küle çevirdi.

Bahşılı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, Okuyan Kadınlar Kulübü'nün Haziran ayı buluşması İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın ve kulüp üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Bahşılı

Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu öğrencileri, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) ve Brucella hastalıkları konusunda bilgilendirildi.

Bahşılı Atatürk İlkokulu tarafından düzenlenen "Topaç Döndürme ve Geleneksel Okul Oyunları Programı" H. Hidayet Doğruer Mekanik Anadolu Lisesi Kapalı Spor...

Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Kur'an kursunun 4-6 yaş gurubu 20 öğrencisi mezun oldu.

Bahşılı İmamhatip Ortaokulu'nda Akıl ve Zeka oyunları turnuvasının kazananları sonuçlandı.

Bahşılı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta Doğanay Mahallesi'nde yaşanan sel baskını ile ilgili bir açıklama yaptı.

Bahşılı İlçe Jandarma , Karaahmetli İlkokulu öğrencilerini sinemaya götürdü. Öğrenciler eğlenceli vakit geçirdiler.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesini yöneten bürokratların çoğunun bayan olması dikkat çekti.

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in başlatmış olduğu Temiz Bahşılı hareketine esnaflar da gönüllü katılmaya başladı.