Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmaları yoğun tempoyla sürüyor. Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in bizzat gece gündüz takip ettiği çalışmalarda, belediye personelinin de özverili şekilde mesai mefhumu gözetmeden görev yaptığı gözlendi.
Uzun süredir sorun yaşanan ve neredeyse arazi yoluna dönen Akuapark güzergâhındaki ana arterlerin tamamı asfaltlandı. Böylece vatandaşlar daha konforlu ulaşım imkânına kavuştu. Hacı Hidayet Doğruer Mahallesi sakinleri, “Artık yazlıklarımıza rahatça gidip gelebileceğiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.
Bahşılı Belediyesi, bölgedeki hizmetlerin daha sağlıklı şekilde sürdürülebilmesi için vatandaşlara da çağrıda bulundu. İlçede evi ve bahçesi olanların ikametlerini Bahşılı’ya taşımaları, nüfus gelirlerinin artırılması ve hizmetlerin bu doğrultuda güçlenmesi açısından önem taşıyor.
Bahşılı halkı, yoğun emek harcayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’e ve belediye personeline teşekkürlerini iletti.