Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde her Perşembe kurulan Şehit Satılmış Teke Pazar Yeri, bu hafta önemli bir ziyaretin adresi oldu. Kaymakam Fidan Bozkır, Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, İlçe Emniyet Müdür V. Veliaddin Özer, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Yaşar Nuri Kaya ve İl Genel Meclis Üyeleri, pazar alanını gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında pazar yerinde yürütülen faaliyetleri yerinde inceleyen Kaymakam Bozkır; esnafın durumunu, ürün çeşitliliğini ve fiyatlandırma süreçlerini değerlendirdi. Hem esnaftan hem de alışveriş yapan vatandaşlardan geri bildirim alan Kaymakam, ihtiyaç ve talepleri dinleyerek çözüm önerilerini not aldı.

Esnafla samimi sohbetler gerçekleştiren Kaymakam Bozkır, üretici ve satıcıların karşılaştığı zorluklar hakkında bilgi aldı. Pazar ziyaretinin amacının, yerel üreticiyi ve esnafı desteklemek, vatandaşların taleplerine yerinde çözüm üretmek olduğu belirtildi.

Esnaf ve vatandaşlar, ziyaretleri dolayısıyla Kaymakam Bozkır’a ve beraberindeki heyete teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.





