AK Parti'den Yahşihan  Belediye Başkanlığı görevine tekrar seçilen Ahmet Sungur esnaflara ve halka teşekkür ziyaretlerine başladı . Ahmet Sungur dün Kırıkkale Adliyesi il Seçim Kurulu'nda kalabalık bir grubun katılımı ile mazbatasını teslim aldı.

94715B74 5Ea4 4513 9Edc 885Ace3Cb1Ab

Mazbata töreninde Kırıkkale milletvekili Mustafa Kaplan da yer aldı. Ardından Yahşihan Belediyesi'ne giderek görevine başladı. Sungur yaptığı ilk açıklamasında belediyeye 'Hayırlı olsun' amaçlı   çiçek gönderilmek yerine SMA hastası Yiğit Hamza'nın hesabına para yatırılmasını istedi.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde 5 yıl önce devrettiği belediye başkanlığı görevini tekrar kazanan Ahmet Sungur kendine destek veren vermeyen herkesin bir bütün olarak belediye hizmetlerinden yararlanacağını ifade etti.

Sungur "Yahşihan İlçemizdeki Esnafları Ziyaret Ettik.Rabbim Bol Bereketli Kazançlar Nasip Etsin.Yahşihan Eski Günlerde Olduğu Gibi Düğünlerinde Cenazelerinde Bir Olacak Ayrı Gayrı Yok Biz Birlikte Güçlüyüz ." Ahmet Sungur yaptı açıklamadıysa ya akşam Belediyesinin kasasında 20.000 TL olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi