Ahmet Sungur Haberleri

Ahmet Sungur haberleri ve güncel Ahmet Sungur gelişmeleri, Ahmet Sungur ile ilgili tüm video, Ahmet Sungur fotoğrafları ve Ahmet Sungur haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale'nin tek SMA Tip-1 hastası Yiğit Hamza Demir'in Valilik izinli kampanyasında artık son günlere girildi.

Kırıkkale

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur muhtarlarla buluşarak her mahallenin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Gündem

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur 31 Mart 2024 tarihinde 5 yıl aradan sonra devraldığı Yahşihan Belediyesi’nin durumunun içler acısı olduğuna...

Kırıkkale

Yahşihan Belediyesi tarafından geçmiş yıllarda yapılan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nin bir bölümü, kullanılamaz hale geldi ve yol trafiğe kapatıldı.

Kırıkkale

SMA Tip-1 hastası olan Kırıkkaleli Yiğit Hamza Demir’e destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

Kırıkkale

Yahşihan Belediye Başkanı Sungur, SMA hastası Yiğit Hamza’ya Destek İçin Kermes Düzenliyor

Kırıkkale

Sağlık Sen Şube Başkanı Recek Akdoğan, Şube Başkan Yardımcılarından Murat Açar ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanlığı'na ziyarette bulundular.

Kırıkkale

Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve meclis üyeleri Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kırıkkale

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, göreve geldiği ilk günden beri ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Gündem

AK Parti'den Yahşihan Belediye Başkanlığı görevine tekrar seçilen Ahmet Sungur esnaflara ve halka teşekkür ziyaretlerine başladı .

Gündem

AK Parti’den Yahşihan Belediye Başkanlığını tekrar kazanan Ahmet Sungur yarın saat 14.00’te mazbatasını alacak.