Türkiye Kamu-Sen yönetim kurulu tarafından Kamusen Kırıkkale İl temsilciliğine tekrar Türk Eğitim-sen Kırıkkale şube başkanı Yücel Karabacak atandı .

Genel başkan Önder Kahveci ve genel başkan yardımcısı Yücel Kazancıoğlu tarafından yapılan atama da mevcut başkanın görev süresi uzatıldı.

Da707E18 24A1 43Ff 8C16 A8F21F92300E

Atama sonrası Yücel Karabacak yapmış olduğu açıklamada" Büyük bir gurur ve şerefle yürüttüğüm Türkiye Kamu-sen  Kırıkkale İl Temsilciliği görevi yeniden tarafıma tevdi edilmiştir.

Genel Başkanımız Sayın Önder Kahveci  bey'e, Türkiye Kamu-Sen Genel sekreterimiz,Türk Eğitim-Sen Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan  bey'e, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Türk Haber-Sen Genel Başkanımız Sayın Yücel Kazancıoğlu  bey'e, Tüm Genel Başkanlarımıza, Genel Merkez  yöneticilerimize, teşekkür ederim.

Sendikalarımızın şube başkanları, yönetim kurulları ve temsilcileri ile birlikte omuz omuza çalışmaya, Türkiye’nin sendikası Türkiye Kamu-sen’in kıymetli üyelerine hizmet etmeye ilk günkü inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz.

Var Olsun Teşkilat.

Var olsun Kamu-Sen."dedi

Kaynak: Türk Eğitim- Sen