20231125_151156Vatansever ve maneviyatçı gençlik peşindeyiz.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkez yönetim kurulu üyesi ,teşkilat başkan yardımcısı,ve Kırıkkale İl temsilcisi Kalehaber'i ziyaret ederek Anadolu Medyasına büyük önem verdiklerini vurguladılar.

GENÇLİK HEYETİ

Saadet Partsi Gençlik Kolları Genel Merkez yönetim kurulu üyesi teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Sedat Akyüz ,Saadet Partisi Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Ali Kemal Cici ve başkan yardımcısı İbrahim Bingöl ziyaretlerinde Saadet Partisi'nin gençliğe ve milli değerlere verdiği önemi vurguladılar .

Osman Sedat Akyüz yaptığı konuşmada Parti gençlik kollarında beş buçuk yıl görev yaptığını belirterek amaçlarının yerel medya dinamizmini değerlendirerek Parti fikirlerini ve gençlik ideallerini kamuoyu ile paylaşmak olduğunu vurguladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Türkiye'nin önemli fikir akımlarından geldiğini ,Refah Partisi Fazilet Partisi ve Milli Görüş hareketi içinde bulunduğunu , tecrübeleri ile Türkiye için büyük bir devlet adamı olduğunu dile getirdi.

MEDYA ZIYARETİ

 Parti fikirlerinin Tabana yaygınlaşması için halk bazında değer ve kabul görmesi için Anadolu'da Medya ziyaretleri yaparak kamuoyuna ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti .

Gelecek endişesi duymayan bir gençlik hedeflediklerini belirten Başkan Akyüz 20 yıllık AK Parti iktidarının gençliğe Manevi anlamda yeteri kadar değer ve önem vermediğini dile getirdi .

VATANSEVER GENÇLİK

Saadet Partisi'nin mukaddesatçı maneviyatçı vatansever çalışkan bir gençlik özlemini hayata geçirmek için Anadolu'nun en ücra yerlerine kadar giderek gençlere ve vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı. Saadet Partisi gençlik heyeti daha sonra genel başkan Temel Karamollaoğlu'nun hayatının anlatıldığı ve hatıraların yer aldığı son tanık kitabını hediye ettiler.

Kaynak: Haber Merkezi