Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale belediye başkan aday adayı eğitimci Özgür Şahbaz MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ile birlikte MHP Genel merkezine aday adaylık müracaatında bulundu.FB_IMG_1700824117295

Kendini destekleyen bir grup Partili ile Genel merkeze giden Özgür Şahbaz müracaat sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez yöneticileri ile bir araya gelerek amacının ülkücü belediyecilik anlayışına ülkücülerin ve milliyetçilerin Kalesi Kırıkkale'ye taşımak olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Murat Abalı ise yaptığı açıklamada "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizden Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı olan; yıllarca bu davaya hizmet etmiş, geçmiş dönemlerde Zeytinburnu ve Siirt Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış, TÜRKAV Kırıkkale İl Başkanımız, kıymetli dava arkadaşımız Sayın Özgür Şahbaz'ın MHP Genel Merkezimiz de yapmış olduğu aday adaylık başvurusunda yanında bulunduk. Rabbim bizleri bu davaya ve millette hizmet edenlerden eylesin. Birliğimiz daim olsun."

Editör: Müjgan BARIŞ