Kırıkkale Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, Kaymakam Ali Kaan Tunçer ile birlikte TOKİ Parkı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Parkta gerçekleştirilen düzenlemeler hakkında bilgi veren Başkan Şen, ikinci ayda kat edilen mesafeyi ve gelecek planlarını değerlendirdiklerini belirtti.

Başkan Hilmi Şen, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "TOKİ Parkımıza yaptığımız çalışmaları Kaymakamımız Sn. Ali Kaan Tunçer ile yerinde inceledik. Daha ikinci ayımızda ne kadar yol katettik ve neler yapacağız istişarelerde bulunduk," dedi.

Çalışmalar kapsamında parkta birçok yenilik yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini belirten Şen, vatandaşlardan da destek istedi. "Vatandaşlarımızdan ricam ektiğimiz çiçeklere ve yapılara zarar vermemeleri. Hep birlikte parkımızı koruyalım ve güzelleştirelim," diye ekledi.

Kaymakam Ali Kaan Tunçer ise, parkta yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını ve ilçenin yeşil alanlarının artırılması için belediyenin çabalarını desteklediklerini ifade etti.

TOKİ Parkı'nda yapılan düzenlemelerle birlikte, Balışeyh sakinleri daha modern ve konforlu bir park alanına kavuşacak. Belediye yönetimi, vatandaşların parkı en iyi şekilde kullanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi