Resul Akdağ adaylara sorular iletti

Kırıkkale Gönüllüler Birliği Başkanı Resul Akdağ yaptığı açıklamada Kırıkkale Belediye Başkan Adaylığına talip olan siyasetçilere seslendi.

Adaylara yönelik sormuş olduğu 11 soruya hiçbir cevap alamadığı için tepki gösteren Resul Akdağ her hafta taleplerini belli maddeler altında basın aracılığıyla Kırıkkale belediye başkan adaylarına ileteceklerini dile getirdi.

Resul Akdağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ."Bugün Kırıkkale'ye hizmet yolunda şu 2 maddeyi Partilerin belediye başkanı adaylarına soruyorum:

1. Gençlerimize spor tesisleri yapacak mısınız? Eğer yaparsanız gençlerimiz sporla uğraşırlar. Birbirleriyle samimi, sevgi ve saygı içinde olurlar. Uyuşturucuya karşı mücadele ederler.

2. Emeklilerimiz için park ve bahçeler yapacak mısınız? Eğer yaparsanız emeklilerimiz arasında dayanışma, sevgi, saygı, birlik ve huzur içinde yaşarlar ve birbirlerine sahip çıkarlar. Bunların denetimlerini de muhtarlara vermek lazımdır. "dedi.

Resul Akdağ açıklamasının devamında "Şimdi Başkan Adaylarına soruyorum, bu asli görevinizi yapacak mısınız? Yoksa yapmayacak mısınız? Çıkın açıklayın ve metçe söyleyin. Hemşerilerimiz kime oy verdiğini bilsinler. Bunu yapmayan başkan ne yapacak. Milleti kandırmayın. Görüşlerimiz devam edecek. "dedi.

Kaynak: Haber merkezi