ÖZGÜR HOCA: “EN BÜYÜK PROJEMİZ GÜLER YÜZLÜ HİZMET”

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Şahbaz en önemli projelerinin “Kapısı da gönlüde millete açık belediyecilik” olduğunu vurguladı.

GÜLER YÜZLÜ HİZMETF B I M G 1702885180705

Devlet kurumlarının vatandaşa hizmet için oluşturulduğunu vurgulayan Özgür Şahbaz “ Halkımız vergisini verdiği devlet görevlilerinden hizmet bekliyor. Bizim kapımızda gönlümüzde vatandaşımıza açık olacak. Öteleyen, dinlemeyen, halkı azarlayan, vatandaşa üstten bakan belediyecilik devri bizim dönemimizde bitecek. Güler yüzlü belediyecilik hakim kılınacak. Sorunlara bahane üreten değil sorunları çözen bir hizmet anlayışı ile hizmet edeceğiz. Kırıkkale halkı ile el ele vererek Kırıkkale’yi gelecek nesillere bırakacağız. Kırıkkale bizim değil gelecek nesillerin bize emanetidir” dedi.

YALANA GEREK YOK

Kırıkkale Üniversitesi başta olmak üzere çok sayıda akademisyen ile çalışma yaptıklarını ifade eden Şahbaz sözlerini şu şekilde tamamladı “ Bugün birçok proje ortaya konuyor. Tam bir bilgi kirliliği var. Bir Kırıkkale’ye deniz getirmedikleri kaldı. Bu böyle giderse yakında bunu da diyecekler. Yalanlara dolanlara gerek yok. Kırıkkale’nin öncelikli sorunlarını biliyor ve bununla ilgili çözüm yollarını da kaynaklarında nasıl sağlanacağı ile ilgili hazırlıklarımız tamam. Aday olduğumuzda bu projeleri halkımızla paylaşacağız. Az ama öz, ihtiyaçlara cevap veren insanımızı rahatlatan projelerimiz var. Daha adaylık sürecinde vatandaşımıza yalan söylersek vatandaşımız unutmaz, vatandaş unutsa bile arşivler unutmaz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi