Pehlivanlı muhtarları dinliyor

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

Bir taraftan Belediye Başkan aday adaylar,Belediye meclis ve il genel.meclisi aday adayları ile görüşme yapmakta olan parti yönetimi fırsat bulduğu zamanlarda da sahaya girerek vatandaşlarla esnaflarla bir araya geliyor.

Engin Pehlivanlı vev yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sorunları bizzat yönünde dinlemeyi ve çözüm getirmeye önem gösteriyorlar .

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde partilerine destek isteyen AK Parti'nin yöneticiler AK Parti'nin Kırıkkale'ye getirmiş oldukları hizmetleri anlatarak bu hizmetlerin devamı için tekrar sandıkta kendilerine destek verilmesini talep ediyorlar.Engin Pehlivanlı " AK Parti olarak Türkiye'ye ve Kırıkkale'ye ciddi hizmetlerimiz oldu.

Ülkemizi ve ilimizi Türkiye yüzyılına hazırladık. Birçok projeyi başarıyla tamamladık AK Parti demek hizmet demektir. 31 Martb 2024 mahalli idareler seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz. Kırıkkale'yi bu seçimde güçlü bir şekilde AK Parti olarak temsil etmek ve gücümüze güç katmak istiyoruz ."dedi

Kaynak: Haber Merkezi