Kırıkkale Özel Gazi Koleji'nden sevindirici bir etkinlik haberi geldi. Gazi Koleji'nin 1/A, 1/B ve 1/C sınıfı öğrencileri ile değerli velileri, eypark tesislerinde düzenlenen keyifli bir okuma etkinliğinde bir araya geldi.

Öğrencilerin kitaplarıyla buluştuğu etkinlik, öğrenmeye olan meraklarını destekleyerek öğrencilere kitap sevgisi aşılamayı hedefledi. Minik öğrenciler, eypark tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte kitaplarıyla baş başa kalarak hem eğlenceli vakit geçirdi, hem de okuma alışkanlıklarını geliştirdi.

Okul Müdürü Mehmet Al, bu güzel etkinliğe katılımlarından dolayı tüm velilere teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin kitaplarla buluştuğu bu anlamlı etkinliğin, öğrencilerin dil ve düşünce becerilerini güçlendirmeye katkı sağlaması bekleniyor.

Gazi Koleji, sadece eğitimde değil, öğrencilerin sosyal etkinliklere katılımı ile de dikkat çekiyor. Eğitim-öğretim sürecine renk katan bu tür etkinlikler, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunuyor. Okuma etkinliğine katılan tüm öğrenci, veli ve okul yönetimine teşekkürlerle dolu bir etkinlik geçirdikleri için minnettarlık duyuluyor.

420886179 876484161151105 7619816002667052934 N

Kaynak: Haber Merkezi