Önal konuşmasında "Artık, partizanlık bitti. Vatandaşa tepeden bakma bitmiştir, vatandaşı ötekileştirmek bitti. Bu kentin siyasilerine iftira atma dönemi kapanmıştır. "Şeklinde birlik bütünlük mesajı verdi.

Hftdh

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Ahmet Önal Kırıkkale'de artik kardeşlik ve barışın hakim oldugunu söyledi "Artık Kırıkkale’de sevgi kazanmıştır, kardeşlik kazanmıştır, beraber kucaklaşma kazanmıştır. Kırıkkale’de yaşayan herkes kazanmıştır. Bundan böyle, belediyenin kapısı herkese açıktır. "Kırıkkale Belediyesinin kapısını herkese açtı.

Hgdfhgh

Kırıkkale yeni başkanı Ahmet Ünal randevu sisteminde kaldırdıklarını belirterek isteyenin belediyeye rahatlıkla geleceğini Arzu ve taleplerini başkana bizzat randevusuz bir şekilde ileteceğini söyledi.Önal  "Dileyen herkes, rahatlıkla belediye başkanına ulaşacaktır. Dileyen herkes randevu olsun olmasın, artık randevu işi bitmiştir. Belediye başkanıyla görüşmek için birilerini aşmak zorunda değildir.” Hatırlanacağı gibi Kırıkkale Belediyesi'nde son 10 yıldır özellikle belediye Özel Kalem müdüründen,Mehmet Sayğılı'nın ilgisizliğinden kaynaklanan sebeplerden dolayı insanlar belediye başkanı Mehmet Saygılı'ya ulaşmakta zorluk çekmiş ardından da sitem ederek belediyeye uğramaz hale gelmişti.

Qtghjdthd

Kaynak: Haber Merkezi