Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar Ocak başkanlığında 2 yılı geride bırakırken yapmış olduğu açıklamada Türk milletinin bekası için ,genç kuşakların milli ve manevi konularda aydınlatması için Ocak olarak her zaman göreve hazır olduklarını ifade etti.

YARIM ASIRLIK YADİGAR

Başkan Akpınar yapmış olduğu açıklamada "Bugün Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin emir ve talimatları ile Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı olarak devam ettirdiğim görevimin 2. yılını şan ve şerefle doldurmuş bulunmaktayım.  Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da Görev yapacağımız süreç boyunca Bilge  Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ’nin dediği gibi “ Ülkü Ocakları sözü sağlam, özü sağlam olan Türk gençliğinin yarım asırlık yadigârıdır,

Ülkü Ocakları adam gibi adam olanların yarım asırlık Bozkurt yuvasıdır” düsturunu benimseyerek , davamıza tek bir leke sürmeden görevimizi yerine getirme gayreti ve çabası içinde bulunacağız . Görev yaptığımız süre içerisinde ve sonrasında yaptığımız hatalar şahsımızın, iyi olan her şey kutlu Ocağımızındır.  Her zaman arkamızda bir çınar, karlı bir dağ gibi duran emrinde olmaktan ömür boyunca onur ve şeref duyacağım Sayın Genel Başkanım Ahmet Yiğit YILDIRIM beyefendilere şahsıma duymuş oldukları güven ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim. Pusulamız sizlersiniz Sayın Genel Başkanım sizi bilir sizi tanırız sizden gayrı alayını tanımayız.

Ülkü bir deniz ise biz bir damla olsak ne mutlu bize.  Davamız için son nefese kadar, Hava yağmurlu ise olsun bereket diyeceğiz.Hava soğuk olursa olsun dinç tutar diyeceğiz. Böyle cefakar,  fedakâr ve inanmış yüreklerle yol yürümek şereftir. Bu teşkilatın karşısında  tanyeri zafer yeri olacak...Rabbim yüce Milletine ve aziz Türk gençliğine ömür boyu hizmet etmeyi nasip eylesin. Var olsun Ülkü Ocakları"dedi.

Kaynak: Haber Merkezi