Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında “Peygamberimiz ve Güzel Ahlak” konulu konferans düzenlendi.

Keskin İlçe Müftülüğü tarafından Müftülük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program, Büyükceceli Köyü İmam Hatibi Emrullah Koç’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Tilavetin ardından Keskin İlçe Müftüsü Erol Kılıç açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Kılıç, Mevlid-i Nebi Haftası’nın önemine değinerek Hz. Muhammed’in örnek hayatı ve güzel ahlakı üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Program, Mevlid-i Nebi Haftası temasına özel hazırlanan sinevizyon gösterimiyle devam etti. Ardından Kırıkkale Uzman Vaizi Dr. Hilmi Keleş, “Peygamberimiz ve Güzel Ahlak” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Keleş, konuşmasında Hz. Muhammed’in insanlığa örnek olan ahlakı, merhameti ve adalet anlayışından örnekler vererek bu değerlerin günümüzde yaşatılmasının önemine dikkat çekti.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen program, yapılan duaların ardından sona erdi.




