Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KTSO) yaklaşan seçimler öncesinde listeler şekillenmeye devam ediyor. Kırıkkale Kuyumcular Dernek Başkanı Ali Osman Deniz, 8. Meslek Komitesi’nde Emrah Doğan’ın öncülüğündeki Beyaz Liste’den meclis üyesi adayı oldu.
KTSO seçimleri öncesinde meslek komitelerinde adaylık hareketliliği sürerken, kuyumculuk sektörünün önemli isimlerinden Ali Osman Deniz de tercihini açıkladı. Aynı zamanda Kırıkkale’de faaliyet gösteren bilezik atölyesinin işletmeciliğini yapan Deniz, seçimlerde Emrah Doğan’ın ekibinde yer alacak.
8. Meslek Komitesi’nde Üç İsim Yarışacak
Beyaz Liste’nin 8. Meslek Komitesi adayları Ali Osman Deniz’in yanı sıra Pınar Sarrafı işletmecisi Adem Karapınar ve ARD Sigorta’dan Akif Yılmaz olarak belirlendi.
Komitenin üye sayısının 150’nin üzerine çıkmasıyla birlikte temsil sayısında da değişikliğe gidildi. Daha önce 2 olan meclis üyesi kontenjanı 3’e yükselirken, KTSO Meclisi’nin toplam üye sayısı da 34’ten 35’e çıktı.
Seçim tarihi yaklaştıkça KTSO’daki Mavi ve Beyaz Liste arasındaki yarışın daha da hareketlenmesi bekleniyor.





