Kutluca;Kırıkkale'nin Milli Görüş belediyeciliğine ihtiyacı var

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Veysel Kutluca ve yönetim kurulu Kalehaber'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

20240223 14134020240223 142549

Saadet Partisi'nin Milli Görüş çizgisinden asla taviz vermediğini belirten Veysel Kutluca Türkiye'de belediyecilik hizmetlerinin Milli Görüş belediyeciliği ile başladığını ve devam ettiğini vurguladı .

Yerel idarelerin genel idare ile uyumunun ve beraberliğinin önemine vurgu yapan Veysel Kutluca Türkiye'de Necmettin Erbakan'ın genel başkanlığında Milli Görüş teşkilatının Türkiye'de 5 belediye ile başlayıp devamında 500 belediyeye kadar çıkan hizmet zincirinin Türk siyasi tarihine en başarılı projelerinden biri olduğunu hatırlattı.

Kutluca Kırıkkale'nin iktidar nimetlerinden faydalanamadığı gibi Kırıkkale Belediyesi'nin ortaya ciddi bir proje koyamadığını dile getirdi. Kırıkkale'nin aciliyetle Milli Görüş belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu belirten Veysel Kutluca bu göreve kendilerinin hazır olduğunu dile getirdi.

Türk siyasi hayatında Milli Görüş teşkilatının zaman zaman cezalar aldığını haksızlığa uğradığını belirten bir şey Kutluca " Milli Görüş teşkilatı milleti için var olan bir teşkilattır .Siyasi hayatımızda zaman zaman haksızlıklara maruz kaldık .Ancak bunu teşkilat olarak bedelini biz ödedik. Partimiz ödedi. Böldüler .Parçaladılar. Kapattılar. Ancak biz milletimize bedel ödetmedik .54.Erbakan hükümetinde Türkiye tarihinin ekonomik olarak en rahat dönemini yaşattık. Belediyecilik Milli Görüş teşkilatıyla başlamıştır .Türkiye'de 5 belediye ile başladık. 500 belediyeye ulaştık .Kırıkkale Belediyesi'nde Milli Görüş'e teslim ederse milletimize söz veriyoruz. Hizmette zirve yapacağız." dedi

Kaynak: Haber merkezi