Halil Öztürk ;Tufanlar Kırıkkale'nin bir markasıdır

F B I M G 1708704422891

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Kırıkkale'de esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Kırıkkale Belediyesi meclis üyesi ve Tufanlar işletmesinin sahibi Halit Tufan ve çocuklarının işletmesini ziyaret eden Öztürk ilgi ile karşılandı.

F B I M G 1708704418864

Esnaf ziyaretlerinin büyük bir bölümünde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Kırıkkale'de tüm adaylarına destek İsteyen Halil Öztürk Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerel belediyecilik anlayışının şehirde hayat bulabilmesi için destek istiyor.

Tufanlar işletmesinde Halit Tufan ve Enes Tufanla görüşen Öztürk her seçimde olduğu gibi Tufanların bu seçimde de Milliyetçi Hareket Partisi'nin en büyük destekçisi olacağına inandığını ifade ederek" Tufanlar İşletmesi ve ailesi Milliyetçi Hareket Partisi ile et ve tırnak gibidir. Tufanlar Kırıkkale'nin bir markasıdır .Bir değeridir. Partimiz içerisinde ise çok saygın bir ailedir." şeklinde konuştu .

işletme sahibi Halit Tufan Milletvekili Halil Öztürk'ü işletmelerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunda dile getirdi. Öztürk daha sonra firma çalışanlarından sohbet ederek desteklerini istedi.

Kaynak: Haber merkezi