İl Müftüsü Mustafa Topal’ın çalışma ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyetle İlçe Müftülükleri ziyaretleri devam  ediyor.

Bu kapsamda Balışeyh ve Delice İlçe Müftülüklerini ziyaret eden Müftü Topal İlçelerde görev yapan personelle toplantıda bir araya geldi.

İlk olarak Balışeyh Müftülüğünü ziyaret eden İl Müftüsü Mustafa Topal, Merkez  camiinde personelle bir araya geldi. Merkez Kur’an kursunu da ziyaret eden Müftü Topal burada incelemelerde bulundu.F B I M G 1716307651013F B I M G 1716307654885
 
Daha sonra Delice İlçe Müftülüğü personeliyle bir araya gelen Müftü Topal "Türkiye Diyanet Vakfı 2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" ve Başkanlık yayınlarının tanıtımı ile ilgili hatırlatmalarda bulundu. Merkez 4-6 Yaş Kur’an kursunu da ziyaret eden  İl Müftüsü Topal minik öğrencilerle sohbet etti.

Akabinde Delice Kaymakamı Mustafa Babacan’ı makamında ziyaret eden Müftü Topal ilçede yürütülen din hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerde İl Müftü Yardımcısı Metin Arcaklıoğlu, Delice  İlçe Müftüsü Nizamettin Bayrakçı  ve Balışeyh İlçe Müftüsü Adem Oyan da hazır bulundu.

Editör: Müjgan BARIŞ