Kırıkkale'de faaliyet gösteren Küçük Ev Piknik İşletme sahibi Yıldız Delice, 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.

Okul Müdürü Bilgin Cankar'ın davetiyle okula gelen Delice, 11. ve 12. sınıf öğrencilerine girişimcilik serüvenini yaşam öyküsünden kesitlerle anlattı. Öğrencilere hayatlarında her türlü şartlara hazır olmalarını, hiçbir zaman yılmamalarını, fırsatlara açık olmalarını anlatan Delice, gelecek ile ilgili hedef koyarken nelere dikkat etmeleri gerektiğini açıkladı.

YILDIZ ABLA ÖĞRENCİLERE IŞIK OLDU (3)Delice, "Girişimcilik, bir işi sıfırdan kurmaktan ziyade, bir fikri hayata geçirmektir. Bu süreçte zorluklar olacaktır, ancak pes etmemelisiniz. Hedeflerinize ulaşmak için her zaman mücadele etmelisiniz." dedi.

Söyleşi sonunda öğrencilerle soru-cevap şeklinde bir sohbet gerçekleştiren Delice, öğrencilerin girişimcilik konusundaki sorularını yanıtladı. Öğrencilerin gönlünü kazanan Delice, "Yıldız Abla" olarak anılmaya başladı.

YILDIZ ABLA ÖĞRENCİLERE IŞIK OLDU (2)Delice, söyleşi sonrası yaptığı açıklamada, "Gençlere ilham kaynağı olmak ve onlara girişimcilik konusunda yol göstermek benim için çok önemli. Umarım bu söyleşi, onların gelecek planlarında kendilerine bir yol haritası çizmelerine yardımcı olur." dedi.

Editör: Müjgan BARIŞ