KALE DAĞCILIK SPOR KULÜBÜ F B I M G 1716329395868F B I M G 1716329386202

18-19 MAYIS 2024 Tarihlerinde 30 katılımcıyla Ankara'nın Nallıhan , Çayırhan ve  Beypazarı  ilçelerini gezdi.

19 MAYIS ATATÜRK’ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI - BAHARA MERHABA KAMPI'nı  gerçekleştirdi.

F B I M G 1716329413294

Sabah 06.30'da Kırıkkale'den bir midibüs ve üç özel araçla yola çıkan ekibimiz Nallıhan Sarıyar Barajı mesire alanında güzel bir kahvaltı ile güne başladı. Sarıyar Barajı'ndaki tekne turundan sonra Gürleyik Şelalesi'ne geçen ekibimiz manzaranın tadını çıkarttı. Hazırlıklı gelenler şelalenin oluşturduğu doğal havuzlarda yüzüp günün yorgunluğunu attı.

Günün devamında Tapduk Emre türbe ziyareti gerçekleştirildi.

F B I M G 1716329410068

Ekibimiz akşam konaklayacağı kamp alanına geçmeden Nallıhan'da kısa bir mola verip alışveriş yaptı. 20.00 gibi Hoşebe mesire alanına varan ekibimiz hava kararmadan çadırlarını kurdu ve akşam yemeği hazırlığına girişti. Yemek sonrası semaver çayı ve kuruyemiş eşliğinde sohbetler edildi, kurt masalları, eşkıya hikâyeleri anlatıldı. 23.00'de kesin sessizlik saatiyle birlikte dinlenmeye geçen ekibimiz 19 Mayıs Pazar sabahı 07.00'de kahvaltı hazırlıklarına girişti.

Kahvaltısını tamamlayan sporcular,19 Mayıs ATATÜRK’ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI münasebetiyle kamp alanının ortasında toplanarak hep bir ağızdan coşkulu bir şekilde İstkilâl Marşını  okudu. 

Kamp alanını ve çadırlarını toplayıp saha temizliği yapan ekibimiz Uyuzsuyu Şelalesi'ne yola çıktı . Uyuzsuyu Şelalesi keşif yürüyüşünü tamamlayan sporcularımız buradan Nallıhan Kuş Cenneti alanına geçti. Seyir terası ve göl kenarından onlarca kuş türünün yaşadığı alanda gözlemler yapıldı ve fotoğraflar çekildi. Buradan alanın hemen yanındaki Gökkuşağı tepelerine geçildi ve burada da dron ve fotoğraf çekimleri yapıldı. 16.30 gibi Beypazarı'na geçen ekibimiz sıkı bir alışverişten sonra akşam yemeği için bir esnaf lokantasında bir araya gelip karnını doyurdu.

18.30 gibi Kırıkkale'ye dönüşe geçen ekibimiz yorgun ama dolu dolu , keyifli bir programı daha tamamlamanın mutluluğuyla problemsiz bir şekilde şehrimiz Kırıkkale'ye döndü.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyı ön planda tutarak ülkemizin güzel yerlerini keşfetmeye ve gezmeye devam edeceğiz.

 Emeklerini, zamanlarını esirgemeyen bütün üyelerimizi canı gönülden tebrik ederiz.

Hep beraber ;

Yeni Yerlere,

Yeni Serüvenlere,

Yeni Zirvelere...

 KALE DAĞCILIK SPOR KULÜBÜ AİLESİ

Kaynak: Haber merkezi