Kırıkkale’de Meralara 25 Bin Tuz Çalısı Dikiliyor
Kırıkkale’de Meralara 25 Bin Tuz Çalısı Dikiliyor
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale Belediyesi tarafından Yenimahalle’de baştan aşağı yenilenen Öğretmen Rıza Elitok Parkı, düzenlenen törenle yeniden vatandaşların kullanımına açıldı.

Parkın açılışına Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yeni Parti Kırıkkale Kurucu İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Yenimahalle Muhtarı İmdadiye Aydoğdu, Öğretmen Rıza Elitok’un ailesi ve mahalle sakinleri katıldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında parkın oyun grupları, oturma alanları, zemini ve peyzajı yenilendi. Özellikle çocukların güvenli şekilde vakit geçirebileceği alanların oluşturulduğu park, mahalle sakinlerinin de dinlenip sosyalleşebileceği yeni bir yaşam alanına dönüştürüldü.

Kırıkkale Belediyesi, çocukların ve ailelerin daha güvenli ve konforlu alanlarda vakit geçirebilmesi amacıyla kent genelindeki park ve yeşil alanlarda çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Kırıkkale Belediyesi