Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Delice Belediye BaşkanıYılmaz Uyan ve Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

F B I M G 1760459997045

Ayrıca, Kırıkkale’nin misafirperverliğini temsilen yöresel ürünlerimiz olan Keskin camız yoğurdu, tereyağı, Delice pekmezi ve üzüm ikram edildi.

Sungur've 5 kişiye tutuklanma istendi
Sungur've 5 kişiye tutuklanma istendi
İçeriği Görüntüle

F B I M G 1760459999163

Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan görüşme hakkında şu açıklamalarda bulundu;

Delice Belediye Başkanımız Yılmaz Uyan ve Keskin Belediye Başkanımız Ekmel Cönger ile birlikte
Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüştük.

Sayın Cumhurbaşkanımıza Kırıkkale’li hemşehrilerimizin selamlarını ve Kırıkkale’ye teşrifleri yönünde davetimizi ilettik.
Ayrıca, şehrimizin misafirperverliğini temsilen yöresel lezzetlerimizi ikram ettik.

Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde, Kırıkkale’mizin kalkınması ve hemşehrilerimizin refahı için azimle ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Delice Belediye başkanı Yılmaz Uyan açıklamasında;

Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ve Keskin Belediye Başkanımız Ekmel Cönger ile birlikte Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüştük.
Sayın Cumhurbaşkanımıza Deliceli hemşerilerimizin selamlarını ilettim.
Ayrıca, Delicemizin misafirperverliğini temsilen el yapımı lezzetlerimizi ikram ettim.
Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm hemşehrilerimize selamları var.

Kaynak: Haber merkezi