Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ekrem Gök ile MKE Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Hakan Polat, vatandaşlara forma dağıttı.
EKREM GÖK VE HAKAN POLAT'TAN FORMA DAĞITIMI
Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı, MKE Kırıkkalespor'a yönelik forma dağıtımına ev sahipliği yaptı. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ekrem Gök ile MKE Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Hakan Polat, meydanda vatandaşlarla bir araya gelerek takım formalarını dağıttı.
Gerçekleştirilen etkinlikle kentte futbol kültürünün desteklenmesi ve MKE Kırıkkalespor'a yönelik aidiyet duygusunun güçlendirilmesi amaçlandı.
KIRIKKALESPOR'A DESTEK MESAJI
Forma dağıtımı, iş dünyası ile spor camiasının bir araya geldiği bir etkinlik olarak dikkat çekti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ekrem Gök ile Kulüp Başkanı Hakan Polat'ın birlikte gerçekleştirdiği organizasyon, Kırıkkalespor'a verilen desteği ortaya koydu.
Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen forma dağıtımıyla vatandaşlara kulübün formaları ulaştırıldı.




