
Kırıkkale'nin ilçesi Keskin’de düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an-ı Kerim Kursu Mezuniyet Töreni, öğrencilerin ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Keskin Kaymakamı İlhan Kayatürk’ün de katıldığı programda, minik öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ilgiyle takip edildi. Kur’an-ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerin heyecanı ve sevinci törene renk kattı.

Kurs eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler tebrik edilirken, kendilerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Programda, küçük yaşta Kur’an-ı Kerim eğitimi alan öğrencilerin gösterdiği gayret ve başarı takdir topladı.
Keskin Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, Kur’an-ı Kerim eğitimini tamamlayarak mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında da Kur’an-ı Kerim’in rehberliğinde bir ömür geçirilmesi temennisinde bulunulurken, eğitim sürecinde emeği geçen kurs öğreticilerine teşekkür edildi.





