Kayalar’dan KUZUCU’ya ziyaret

Maliye Eski Bakanı ve İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale’de İYİ PARTİ seçim ofisini ziyaret etti.

F B I M G 1710254067143

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz KUZUCU ile birlikte gerçekleştirdiği bu ziyarette, partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdiler. 

Kayalar ve Kuzucu vatandaşlarla yaptıkları sohbetlerde, gündemdeki son gelişmeler ve yerel seçimlere dair görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca, vatandaşların dilek, şikayet ve önerilerini dinleyerek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Milletvekili Kayalar ve Belediye Başkan Adayı Kuzucu’nun vatandaşların sesine kulak vererek oluşturacakları politikalar, seçim sürecinin kritik unsurları arasında yer alıyor. 

Kuzucu yaptığı açıklamada “Önceliğimiz Hakka hizmet, Önceliğimiz Kırıkkale’ye hizmet” diyerek “biz bu seçimi her geçen gün yoksullaşan ve hak ettiği hizmetten yoksun kalan Kırıkkaleli hemşehrilerimiz için alacağız, biz bu seçimi hizmete susamış Kırıkkalemiz için alacağız” diyerek seçimde iddiasını ortaya koydu.

Ayrıca Kuzucu, yaptığı nezaket ziyareti için İyi Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar’a teşekkür etti

Kaynak: Haber merkezi