F B I M G 1710254259342AK Parti Belediyesi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özçelik darp edildi.

Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayı doğrularken tüm mücadelesinin Karakeçili'ye modern bir belediyecilik anlayışını getirmek olduğunu söyledi. Belediye başkanının burnunun kırıldığı ortaya çıktı. Aynı gün AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı   Karakeçili'ye giderek  geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Dert olayı siyasi çevreler tarafından kınandı.

F B I M G 1710254262274

Uzun süredir karalama kampanyası ile baş başa olduğunu belirten Başkan kendisinin Karakeçili'nin çocuklarına güzel bir şehir hazırlamaktan başka bir hedefinin olmadığını vurguladı.

Karakeçili Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Karakecili Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özçelik'in yapmış olduğu açıklama....

Aziz hemşehrilerim,

22 yıllık siyasi hayatımda edindiğim bilgi, beceri,tecrübe ve siyasi çevremle sadece memleketime hizmet etmek,karakeçilinin çocuğunun istikbalini kurtarmak ve gök kubbede hoş bir Seda bırakmak,hayırla anılmak,yaşadığımız doyduğumuz evlatlarımızı büyüttüğümüz ilçemize,bizlere başkanlık sıfatı almamıza sebep olan, saygınlık kazandıran siz hemşerilerimize vefa borcumuzu ödemek için belediye başkanlığına 22 Kasım 2023 de aday adayı oldum.maalesef o günden bu güne kadar sistematik bir şekilde göze batan çivi Çekiç'i hak eder misali gerek sosyal medya olsun,gerek sözlü tacizler olsun,gerek televizyonlara başımdan geçen dört sene önceki olayları servis yaparak karalama, iftira ve ahlaksız çirkin bir şekilde propaganda yapılmaktadır.

 Üzülerek söylüyorum ki bu günde darp edildim.

Ben siyaseti her zaman millete ve memleketime hizmet etme sanatı olarak gördüm.ve o çizgide de devam edeceğim,dün olduğu gibi..

    Cenab-ı Allah'ın taktiri siz aziz hemşerilerimin teveccühü ile belediye başkanı olursam çocuklarımıza daha güzel modern bir karakeçili bırakma yönünde hizmetlerimizi yapacağız.

     22 kasımdan bu güne kadar hakkımızdaki yapılan,iftiraları,ahlaksızlıkları,karalamaları,

hakaretleri,manüplasyonları, haksızlıkları ve saygısızlıkları sizlerin engin merhametine havale ediyorum.

Benim ve arkadaşlarımın tek gayesi siz aziz hemşehrilerimize hizmet etmektir.

     Hakkımda söylenen her şeyden Elhamdulillah ben beriyim,inananları kendi vebaliyle başbaşa bırakıyorum.Vallahu ala kulli şey in şehit

Yaşanmış bu talihsiz vakadan dolayı Herkesten çok özür diler,Bu duygu ve düşüncelerle bizleri size,sizleri Allah'a emanet ediyoruz.

Kaynak: Haber merkezi