Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Karakeçili Anadolu İmam Hatip Lisesi, birlikte düzenledikleri gıda ve el emeği ürünlerinin satışının yapıldığı Filistin'e Destek Kermesi'ne ev sahipliği yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafiz Arafat Tanıt, etkinliğe katılarak kermes standlarını tek tek gezdi ve öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı.

Kermes, öğrencilerin el emeği göz nuru ürünlerini sunmalarına ve bu ürünleri satın alarak Filistin'e destek olma imkanı sunan bir platform oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tanıt, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve emeklerini takdir ederek, kermeye katkı sağlayan okul idarecilerine, öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve Filistin temalı resim çalışmaları için Karakeçili Gençlik Merkezi öğretmeni ve öğrencilerine teşekkür etti.

Tanıt, kermeye katılım gösteren kurum amirleri, okul idarecileri ve öğretmenlere de teşekkür ederek, etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde desteklerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi. Filistin'e yönelik bu anlamlı yardım kampanyasının, toplumun dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirdiği ve öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci kazandırdığı belirtildi.

420081368 828915912369527 159589507553775267 N

Kaynak: Haber Merkezi