İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özkal Sayan’ın katılımıyla istişare toplantısı düzenleyecek.

Kırıkkale’de Okul Sporlarında Yeni Dönem Başlıyor
Kırıkkale’de Okul Sporlarında Yeni Dönem Başlıyor
İçeriği Görüntüle

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi, toplantı öncesinde yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tanrıverdi, vatandaşların sorunlarını konuşmak ve çözüm yolları üzerinde değerlendirmelerde bulunmak amacıyla bir araya geleceklerini belirtti.

“Birlikte konuşacağız, birlikte mücadele edeceğiz” mesajını paylaşan Tanrıverdi, Kırıkkale teşkilatı olarak çalışmalarını birlik içerisinde sürdüreceklerini ifade etti.

İstişare toplantısında parti çalışmaları, sosyal politikalar ve gündeme ilişkin konuların ele alınması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi