Harun Ulusoy'a Yozgatlılar desteği

F B I M G 1708031908449

Kırıkkale'de yaşayan Yozgat kökenli vatandaşlar bir araya gelerek Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy'a destek ziyareti yaptılar.

F B I M G 1708031913375

Aralarında Milliyetçi Hareket Partisi eski il başkanı Turan Zeki, Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi iş adamı Halit Tufan başta olmak üzere Kırıkkale'de yaşayan Yozgat kökenli vatandaşların ileri gelenlerinden oluşan bir grup Harun Ulusoy'un Zafer Caddesi'ndeki bürosunu ziyaret ederek kamuoyuna desteklerine duyurdular. 

F B I M G 1708031916331

Geçtiğimiz yıl yapılan milletvekili seçimlerinde de yine Yozgatlılar ve Tufan Ailesi yapmış oldukları kahvaltılı toplantılarla Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek vermişlerdi. Ziyaretten ve destekten son derece memnun olduğunu ifade eden Harun Ulusoy belediyeyi hep birlikte kazanacaklarını ve üretken bir belediyecilik anlayışını Kırıkkale'ye taşıyacaklarını dile getirdi .

Turan Zeki ve Halit Tufan yaptıkları konuşmalarda Milliyetçi Hareket Partisi olarak 20 yıllık Kırıkkale Belediyesi özlemine 31 Mart 2024 tarihinde son vermek istediklerini ve bu bakımdan Harun Ulusoy'u Belediye Başkanı olarak desteklediklerini dile getirdiler. Yozgatlılar birkaç gün içerisinde kendi aralarında geniş hemşehri katılımıyla büyük bir organizasyon düzenleyerek Harun Ulusoy'a desteklerle ikinci defa açıklayacaklar.

Kaynak: Haber merkezi