MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, eşi Serpil Öztürk ve parti yöneticileriyle birlikte KAÇEP Başkanı Yağmur Ambarkütükoğlu'nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen buluşmada kadınların sosyal hayattaki rolü, aile yapısının korunması ve teşkilat çalışmaları ele alındı.

MHP KIRIKKALE TEŞKİLATINDAN KAÇEP BAŞKANINA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, kentteki teşkilat çalışmaları kapsamında KAÇEP Başkanı Yağmur Ambarkütükoğlu ile bir araya geldi.

Ziyarete Milletvekili Öztürk'ün eşi Serpil Öztürk, MHP Kırıkkale İl Başkanı Mekki Varol ve Merkez İlçe Başkanı Melike Boran İsmailoğulları da katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, kadınların toplumsal yaşamdaki yeri ve aile kurumunun önemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Kırıkkale'de Bağımlılığa Karşı Vatandaşlar Bilgilendirildi
Kırıkkale'de Bağımlılığa Karşı Vatandaşlar Bilgilendirildi
İçeriği Görüntüle

KADINLARIN SOSYAL HAYATTAKİ ROLÜ ELE ALINDI

Ziyaret kapsamında kadınların sosyal hayata katılımı, aile yapısının güçlendirilmesi ve MHP teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) kapsamındaki faaliyetlerin de değerlendirildiği buluşmada, teşkilat içindeki birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi.

HALİL ÖZTÜRK'TEN YAĞMUR AMBARKÜTÜKOĞLU'NA TEŞEKKÜR

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada KAÇEP Başkanı Yağmur Ambarkütükoğlu'na misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Öztürk, teşkilat mensupları arasındaki birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak Ambarkütükoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi