Tso Haberleri

tso haberleri ve güncel tso gelişmeleri, tso ile ilgili tüm video, tso fotoğrafları ve tso haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) Haziran ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ömer Akçelik'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Kırıkkale

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 2024 yılı 1. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı başkanlığında gerçekleşti.

Gündem

Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı ve Başkan Yardımcısı Dilek Bolat Yulaf Kırıkkale TSO 'yu ziyaret ettiler.

Kırıkkale Üniversitesi organizasyonunda gerçekleşen ‘Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Savunma Sanayiinde Kırıkkale’ konulu konferans...

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden İktisat Fakültesi öğrencileri Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu’ndan oda hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Gündem

Kırıkkale İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcıları seçimi Kırıkkale TSO'da gerçekleştirildi.

Gündem

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri işgalci İsrail’in Gazze’de yaptığı katliama tepkilerini göstermek için toplandı.

Gündem

Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Gündem

Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Gündem

Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında kutlama etkinliği düzenlendi.