MEB Haberleri

MEB haberleri ve güncel MEB gelişmeleri, MEB ile ilgili tüm video, MEB fotoğrafları ve MEB haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Gündem

Öğretmen ve veliler arasındaki iletişimi artırmak için gönüllü olarak görev yapan, ama zaman zaman tartışmalara yol açan sınıf annesi uygulaması...

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı, "Sınıf Anneleri Uygulaması"nı yasakladı.

Eğitim

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenlere “Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Artırılması” projesi tanıtıldı.

Gündem

Eğitim-İş Kırıkkale İl Temsilcisi Saim Cengiz sendika binasında basın açıklaması yaparak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i eleştirdi.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı, Kırıkkale de dahil olmak üzere 81 ilde personel alacak.Milli Eğitim Bakanlığı, Kırıkkale’de personel alacak!

Eğitim

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bakanlığın yürüttüğü eğitim politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere bakan yardımcıları

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan "81 İl AR-GE Bülteni" 2 Ağustos 2023 tarihinde yayımlandı.

Eğitim

Kırıkkale'ye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın ilimizdeki bulunan okulları ziyaret ederek daha yakından tanıyor.

Eğitim

MEB, CUMHURİYETİN 100. YAŞINI ÖZEL ETKİNLİKLERLE KUTLUYOR

Eğitim

Kasım ara tatilinde seminerler çevrim içi olacak