Hamza Güneş Haberleri

Hamza Güneş haberleri ve güncel Hamza Güneş gelişmeleri, Hamza Güneş ile ilgili tüm video, Hamza Güneş fotoğrafları ve Hamza Güneş haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Spor

Kırıkkale'li milli sporcu Bahattin Üney, Balkan Yarı Maraton Şampiyonasında 3. olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı.

Spor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın ile beraber Proje çalışmalarını yerinde incelediler.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Yahşihan ilçemizde bulunan Yahşihan Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Spor

Konuşmaların ardından ilimizin Milli Takım Goalball Sporcuları ve öğrenciler arasındaki kıyasıya mücadeleleri renkli görüntülere sahne oldu.

Spor

İl Müdürü Hamza Güneş Başkanlığında 2023 Değerlendirme ve 2024 Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi

Yaşam

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş mesaisinin büyük bir bölümünü yurtlarda kalan öğrencilerin kaldığı mekanları ziyaret ederek mutfaklarına...

Yahşihan Kapalı Çelik Konstrüksiyonlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili personellerden bilgi aldı.

Kaletepe Kız Öğrenci Yurdu'nda akşam yemeğinde öğrenciler ile bir araya gelen İl Müdürü Güneş, Kızılırmak Öğrenci Yurdun da düzenlenen bilgilendirme...

Spor

Her yaştan, her branştan sporcuların  gelip istifade ettiği spor tesislerde  devam eden antrenman çalışmalarını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl...

Spor

Antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Güneş, öğrenciler ile de bir süre sohbet ederek başarılar diledi.

İl Müdürü Hamza Güneş devam eden çalışmaları inceleyerek gençler ile hasbihal etti. "Gençlik merkezimizde her türlü imkan siz gençler için."dedi.

Spor

Vali yardımcılarının ziyareti sırasında genç sporcular branşları hakkında kısa bir gösteri sunumu yaptılar.

Spor

Akademi Spor Kulübü Sporcuları, Antrenörleri ve Velileri İle Birlikte İl Müdürü Hamza Güneşi makamında ziyaret ettiler. 

Eğitim

Hamza Güneş yurtlarda kalan öğrencilerle bizzat sohbet ederek yurtlarla ilgili Görüş alışverişinde bulunuyor.

Spor

Antrenörlere Çocuk Egzersizi Sertifika Programı kapsamında eğitim verildi.

Spor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Çok Amaçlı Spor Salonu'nda jimnastik antrenmanlarına katıldı.